Szef Kuchni cateringu dietetyczno – restauracyjnego

Zakres odpowiedzialności:

  • przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi dietetyka
  • dbanie o jakość, smak i estetykę potraw
  • racjonalne gospodarowanie surowcem
  • pomoc w zamawianiu oraz przyjmowanie towaru, kontrola stanu magazynowego
  • dbanie o przestrzeganie wszelkich zasad, procedur oraz standardów
  • dbanie o powierzony sprzęt i mienie
  • organizowanie i zarządzanie pracą współpracowników w kuchni

Wymagania:

  • wykształcenie gastronomiczne
  • doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni w cateringu
  • znajomość kuchni międzynarodowej
  • duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, sumienność, kreatywność, odpowiedzialność
  • książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • umiejętność pracy z recepturami i przepisami
  • praktyczna znajomość HACCP

Oferujemy:

  • ciekawą, pełna wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • samodzielne stanowisko, rozwijające i ambitne projekty, możliwość rozwoju zawodowego
  • pracę w przyjaznej atmosferze
  • stałe wynagrodzenie oraz premia za nieszablonowe pomysły
  • umowa na pełny etat
  • poranne godziny pracy

Źródło i aplikacja: https://www.pracuj.pl/praca/szef-kuchni-cateringu-dietetyczno-restauracyjnego-kozieglowy-pow-poznanski,oferta,6776105